Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΖΗΤΗΣΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


Για πελάτη εξωτερικού που έρχεται στην Ελλάδα μόνο για λίγες ημέρες στις αρχές Απριλίου προκειμένου να αγοράσει ακίνητο , ζητάμε μονοκατοικία σε wallking distance από τη θάλασσα, κήπο και καλή κατάσταση κτίσματος στις περιοχές Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, με τιμή έως 1.500.000 ευρώ.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΗΣΕΙΣ 26ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Πέριξ του ξενοδοχείου Χίλτον , σε απόσταση 15 λεπτά με τα πόδια, διαμέρισμα 120 έως 150τμ , με άνοιγμα μπροστά του, ιδανικά ρετιρέ και τιμή 300 έως 500 χιλιάδες ευρώ. Για άμεση αγορά.

Μονοκατοικία με κήπο και ιδανικά με πισίνα ή δυνατότητα να γίνει πισίνα , στις περιοχές  Φιλοθέη / Ψυχικό , κατοικήσιμη , έως 2.000.000 ευρώ.

Διαμέρισμα στο Κολωνάκι πέριξ της πλατείας , 130τμ έως 150τμ , οπωσδήποτε 3 υπνοδωμάτια και ιδανικά χώρο γραφείου , σε ήσυχο δρόμο με άνοιγμα και τιμή οχι μεγαλύτερη των 2.800 ευρώ το τετραγωνικό.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !


Το τοπίο στο real estate έχει αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια, δραματικά για τους πωλητές  και επ ωφελεία των αγοραστών.
Κάθε χρόνο από το 2008 και μετά γίνονται  συνεχείς αλλαγές που αποσυντονίζουν τους επαγγελματίες του real estate, άλλους τους πετάνε εκτός αγοράς και άλλους τους αναγκάζουν να ανασυστήσουν τα χαρτοφυλάκια  τους και ν αλλάξουν τελείως προσανατολισμό.
Η EPSILON TEAM δημιουργήθηκε το 2009 όταν ακόμα είχαν ζήτηση τα μεγάλα ακίνητα στα ακριβά βόρεια προάστια και στο κέντρο της πόλης.
Ακίνητα 400+ τετραγωνικών με κήπους και πισίνες στη Φιλοθέη και στο Ψυχικό, ρετιρέ στο Κολωνάκι και στα Ανάκτορα, ακίνητα εκατομμυρίων ευρώ.
Ένα χρόνο αργότερα αναγκασθήκαμε να αλλάξουμε τελείως το χαρτοφυλάκιο μας και να στραφούμε στα οικονομικά διαμερίσματα με τιμές μέχρι 500.000. Η κρίση είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια της , οι … έχοντες έβγαζαν σιγά σιγά τα μεγάλα ποσά εκτός Ελλάδος ή τα κρατούσαν για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους στην κρίση που διαφαίνονταν οτι έρχεται και οι αστοί με σημαντικές όχι όμως υπέρογκες καταθέσεις τοποθετούσαν τα χρήματα τους στη μέχρι τότε ασφαλή επένδυση των ακινήτων .
Το 2011 άρχισε ο πανικός. Οι πωλητές με ένστικτο, γνώση της αγοράς και έναν καλό κτηματομεσίτη στο πλευρό τους, έριξαν τις τιμές και πούλησαν σε εξωφρενικά μεγάλα για σήμερα ποσά. 
Οι άλλοι, εκείνοι που συνέχισαν να κάνουν «ρεπορτάζ αγοράς», δηλώνοντας «εγώ δεν έχω ανάγκη ,δεν ξεπουλάω» έμειναν με τα ακίνητα … στο χέρι και σήμερα αντιμετωπίζουν την εξοντωτική φορολογία που σε συνδυασμό με την πτώση των εισοδημάτων τους , τους οδηγούν να … ξεπουλήσουν.
Παράλληλα πολλοί επιχειρηματίες καταστράφηκαν και αναγκάσθηκαν να εκποιήσουν σε μια νύχτα τα ακίνητά τους έναντι πινακίου φακής. Γεγονός που έριξε τις τιμές των ακινήτων ακόμα πιο χαμηλά. Και όσο αυτό συνεχίζεται θα συνεχίζεται και η πτώση των τιμών.
Όλα αυτά μας ώθησαν να δημιουργήσουμε τη  «λίστα ευκαιριών». Ετσι ονομάσαμε στην Epsilon Team τη λίστα των πελατών που καθημερινά μας ζητούν την ευκαιρία. 
Και η λίστα αυτή είναι μεγάλη !
Κάποτε οι ζητήσεις είχαν τη μορφή: Ζητείται ακίνητο τόσων τετραγωνικών, τάδε ορόφου που κατασκευάστηκε μετα το τάδε έτος στην τάδε περιοχή. Σπάνια προσδιόριζαν ακριβώς το μπάτζετ τους και αν το προσδιόριζαν με ευκολία το ξεπερνούσαν .  Σήμερα η ίδια ζήτηση έχει και το ανώτατο ποσό που διαθέτει ο αγοραστής , ποσό που δεν το υπερβαίνουν σχεδόν ποτέ.
Γι αυτό δημιουργήσαμε τη « λίστα ευκαιριών»  με καταγεγραμμένες πολύ συγκεκριμένες ζητήσεις και  αγοραστές έτοιμους να αγοράσουν αυθημερόν.
Και  αποφασίσαμε να δημοσιεύουμε καθημερινά τις ζητήσεις μας στο blog της εταιρείας προκειμένου να καλύψουμε τους πελάτες μας αγοραστές αλλά και να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσους επιθυμούν ή πρέπει να πουλήσουν … χθές!
Αν έχετε ακίνητο που καλύπτει μια από τις ζητήσεις τις οποίες δημοσιεύουμε καλέστε μας τώρα.
Αν πάλι ανήκετε σ εκείνους που θέλουν να αγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας καλέστε μας και γραφτείτε στη λίστα. 
Μόλις βγει στην αγορά το ακίνητο που επιθυμείτε, ανεξαρτήτως αν το έχει αναλάβει το δικό μας γραφείο ή κάποιο άλλο , θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τα μεγαλύτερα γραφεία της Αττικής και όχι μονο. 

Να λοιπόν η ευκαιρία !
Αποκτήστε την τώρα μόνο από την EPSILON TEAM real estate PLUS


Εβίτα Ελευθερουδάκη
Broker/owner



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΗΣΕΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013



ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΨΥΧΙΚΟ-ΦΙΛΟΘΕΗ : μονοκατοικία ή ανεξάρτητη μεζονέτα με κήπο, οπωσδήποτε 4 υπνοδωμάτια και χώρο προσωπικού , με τιμή έως 1.600.000

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Ρετιρέ με μεγάλη βεράντα , 120 έως 160τμ, στο κεντρικό Κολωνάκι , δυο υπνοδωμάτια και γραφείο . Προσφερόμενη τιμή 3.000€/τμ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΙΛΤΟΝ/ΚΑΡΑΒΕΛ : διώροφη ανεξάρτητη οικία για ινστιτούτο καλλονής. Τιμή έως 1.200€

ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ : Κατάστημα με άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για καφετέρια. Οπωσδήποτε χώρος για τραπέζια εκτός καταστήματος . Τιμή έως 2.000 ευρώ /μηνιαίως

ΚΟΛΩΝΑΚΙ: εμπορικό κατάστημα περίπου 100τμ σε κεντρικές οδούς με τιμή έως 2.500 ευρώ / μηνιαίως. 

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΗΣΕΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Παλαιό Ψυχικό:  οικόπεδο με ή χωρίς κατοικία μεγαλύτερο των 3.000τμ ανεξαρτήτως τιμής. Η ζήτηση είναι σοβαρή και προέρχεται από γνωστό Έλληνα επιχειρηματία.

Χίλτον: Διαμέρισμα 150τμ και μεγαλύτερο με μεγάλη βεράντα και πανοραμική θέα ή άνοιγμα . Ο αγοραστής δέχεται και διαμερίσματα που χρήζουν ανακαίνισης. Τιμή όχι μεγαλύτερη από 3.000 το τετραγωνικό.

Κολωνάκι: Διαμέρισμα από 80 έως 120τμ , σε μεγαλύτερο από τον 2ο όροφο και τιμή όχι μεγαλύτερη των 250.000 ευρώ.

Αττική, Αργολίδα , Κορινθία :  Πελάτης εξωτερικού που έρχεται τον Απρίλιο ζητά μονοκατοικία πρώτη γραμμή στη θάλασσα, σε μέγιστη απόσταση από το Ελ. Βενιζέλος  μιάμιση ώρα και τιμή έως 400.000 ευρώ. Αν υπάρχει μεζονέτα θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

Βούλα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Σαρωνίδα : Βίλα σε άριστη κατάσταση , minimum 400τμ, με πισίνα ή δυνατότητα να φτιαχτεί και οικόπεδο τουλάχιστον 4 στρέμματα, πάνω στη θάλασσα. Τιμή έως 6.000.000ευρώ. Ο πελάτης είναι Ρώσος και θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφικό υλικό προκειμένου να του αποσταλεί.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Μάτι, Νέα Μάκρη, Ραφήνα: Μονοκατοικία επιπλωμένη με τουλάχιστον τρία υπνοδωμάτια και κήπο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Τιμή ενοικίασης αναλόγως της ποιότητας και του μεγέθους. Αν υπάρχει ένα καλό ακίνητο ο πελάτης θα μπορούσε να πάει και σε Βουτζά ή Καλλιτεχνούπολη. 

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΗΣΕΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013


ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Νέο Ψυχικο, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη : μεζονέτα ή διαμέρισμα κατασκευής μετά το 2000 , οπωσδήποτε με 4 υπνοδωμάτια και τουλάχιστον μία θέση στάθμευσης σε ήσυχο σημείο μέχρι 800.000 ευρώ.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη: μεζονέτα ή διαμέρισμα , μίνιμαλ ύφους,  με τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο υπηρεσίας είτε εντός του διαμερίσματος είτε σε στούντιο ισογείου είτε στο δώμα, τουλάχιστον μία θέση στάθμευσης και με τιμή έως 1700ευρώ


ΖΗΤΗΣΕΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013



ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

Λ. Συγγρού χώροι γραφείων μεγάλης προβολής από 800τμ έως 1200τμ έως 2.000.000ευρώ

Μαρούσι, Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, Ανάβρυτα , Πολύδροσο Χαλανδρίου ,μεζονέτα με κήπο ή Ρετιρέ έως 250τμ με 3 υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων οπωσδήποτε μάστερ, δυο θέσεις στάθμευσης, έως 600.000 ευρώ.

Παλαιά Πεντέλη  ,  διπλοκατοικία ή δυο μεζονέτες περίπου 220τμ και 120τμ σε οικόπεδο ένα στρέμμα, έως 1.200.000ευρώ.

Φιλοθέη  διαμέρισμα ή μεζονέτα έως 200τμ με τρία υπνοδωμάτια έως 600.000ευρώ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Επί της Βασιλίσσης Σοφίας , χώρος γραφείων, από 200τμ έως 280τμ με ενοίκιο έως 2000 ευρώ . Η ζήτηση προέρχεται από μεγάλη δικηγορική εταιρεία.

Κολωνάκι – Ρηγίλλης – Σύνταγμα ή Ψυχικό – Φιλοθέη κατοικία από 90 έως 150τμ με δύο υπνοδωμάτια έως 1.200 ευρώ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ


Από σήμερα το ιστολόγιο της EPSILON TEAM θα φιλοξενεί καθημερινά τις ζητήσεις των πελατών της εταιρείας σε όλη την επικράτεια .
Γιατί μπορεί να μη θέλετε να αγοράσετε ,έχετε όμως ένα ακίνητο προς πώληση ή προς ενοικίαση που κάποιος από τους πελάτες μας το ψάχνει.
Όπως κάθε ιδιοκτήτης έχει τον μεσίτη του έτσι και οι αγοραστές. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε μια καθημερινή ενημέρωση προς διευκόλυνση κάθε πλευράς.
Κοινοποιήστε το και στους φίλους σας .

Σημείωση: Η εταιρεία αμείβεται και από τους δύο συμβαλλόμενους , στην περίπτωση αγοραπωλησίας με ποσοστό 2% επί της πραγματικής αξίας της πώλησης  + 23% ΦΠΑ   ενώ σε περίπτωση ενοικίασης με ένα μίσθωμα +23% ΦΠΑ.