Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Δεν είναι σύμπτωμα της κρίσης το παζάρι ,απλώς στις μέρες μας έχει xάσει τον … προσανατολισμό του !
Παζάρι κάνεις στον υπαίθριο πωλητή luis Vuitton στην πλατεία Συντάγματος, δεν κάνεις στο κατάστημα της Via Μonte Napoleone στο Μιλάνο .
Παζάρι κάνεις  εκεί που σε… παίρνει και ξέρεις ότι θα επιτύχεις καλύτερη τιμή.
Και προπαντός παζάρι κάνεις εκεί που η καλύτερη τιμή μεταφράζεται σε κέρδος και όχι σε ζημία.
Ζητώντας μείωση από τον επαγγελματία στην μεσιτική αμοιβή αγοραπωλησίας , το μόνο που επιτυγχάνεις είναι να καθυστερήσεις την πώληση του ακινήτου σου. Γιατί  και οι μεσίτες, όπως όλοι οι επαγγελματίες, επιλέγουν να προωθήσουν στην αγορά το προϊόν με το μεγαλύτερο κέρδος.
Οι επαγγελματίες του real estate στην Ελλάδα πλήγηκαν όσο και οι ιδιοκτήτες από τις μειώσεις τιμών των ακινήτων , δεδομένου ότι αμείβονται με ποσοστό επι του τελικού τιμήματος και όχι με εφ άπαξ  προκαθορισμένη αμοιβή.
Αντιθέτως τα κόστη λειτουργίας τους παρέμειναν τα ίδια , σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, όπως σε συγκεκριμένα διαφημιστικά portals ακινήτων,  αυξήθηκαν.
Υπερπολλαπλασιάστηκε ο κόπος που καταβάλλεται για την προσέλκυση πελατών ,ενώ οι συνεχείς αλλαγές των νόμων και του φορολογικού πλαισίου,  απαιτούν πλέον καθημερινή ενημέρωση ώστε οι απαντήσεις στους εν δυνάμει αγοραστές , Έλληνες και μη, να είναι σαφείς και έγκυρες.
Η Epsilon team αμείβεται με minimum 2% στις αγοραπωλησίες , ποσοστό που διαμορφώνεται ανοδικά  σε ακίνητα με χαρακτηριστικά  που αυξάνουν τη δυσκολία πώλησης τους  και ένα μίσθωμα στις εντός Αττικής  ενοικιάσεις.
Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες προώθησης των ακινήτων σε επιλεγμένα portals εξωτερικού , συνεργασία με μεσιτικά γραφεία εξωτερικού ,  έγκυρες απαντήσεις σε οποιοιδήποτε νομικό θέμα που αφορά στο ακίνητο από τις εξειδικευμένες  σε αγοραπωλησίες νομικες  εταιρείες ,  Π. ΛΙΑΡΤΗΣ – Σ. ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  και               Α. ΤΣΙΡΩΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ,  καθώς και ένα οικονομικό και κοινωνικό προφίλ του πελάτη στις περιπτώσεις ενοικίασης.

Εβίτα Ελ. Ελευθερουδάκη
broker/ owner
Epsilon team real estate Plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.